Політика конфіденційності

Ви маєте можливість ознайомитись із політикою конфіденційності на сайті компанії Microsoft: https://privacy.microsoft.com/uk-ua/privacystatement 

 

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності («Політика конфіденційності», «Політика») розміщена для ТОВ «СМАРТ БІЗНЕС» в Україні на домені smart-cloud.net (далі - «Сайт»). Цей сайт належить ТОВ «СМАРТ БІЗНЕС» (в тексті надалі як «СМАРТ» або «нам», або «ми»). Політика конфіденційності описує нашу політику щодо збору, використання і розкриття певних ваших персональних даних, що стосується використання будь-якою особою даного Сайту. Використання даного Сайту означає ваше розуміння і згоду з умовами цієї Політики конфіденційності.

Ця Політика конфіденційності стосується ваших персональних даних, зібраних через цей Сайт, але не в результаті діяльності ТОВ СМАРТ оффлайн.

За яких обставин ми збираємо ваші персональні дані?

Персональні дані

Під час відправлення нам запиту електронною поштою або через розділ «Реєстрація» та «Увійти» даного Сайту, ми отримуємо ваші персональні дані. Персональні дані зберігаються тільки протягом періоду, необхідного для виконання вашого запиту.

Перелік персональних даних, які ми збираємо:

-        ваше ім'я та прізвище, поштова адреса, номер телефону, адреса електронної пошти;

-        біографічні або демографічні дані, якщо вони невід’ємні з персональними даними;

-        інформація про вашу компанію (назва, кількість працівників, місцезнаходження і ваша посада в компанії);

СМАРТ може збирати іншу інформацію через вашу активність на Сайті та поза Сайтом, яка не вимагає вашої персональної ідентифікації або прямо не відноситься до вас як особи. Така інформація може включати:

-        унікальний ідентифікаційний номер такий як cookie, який знаходиться на вашому комп’ютері, мобільному телефоні або іншому пристрої;

-        адреса інтернет протоколу «IP адреса» і інформація, яка від неї походить, така, як дані географічного розташування;

-        інформація про ваш пристрій, яка знаходиться в HTTP Headers або інші сигнали протоколу інтернет передачі, браузер чи тип і версія пристрою, операційна система, інформація про відсутність чи використання  «apps» на вашому мобільному пристрої, розширення екрану та обрана мова;

-        поведінкові дані, такі, як відвідувані веб-сайти та області контенту, дати та час активностей;

-        веб-пошук, який ви використовуєте для визначення локації та навігації інтернет-ресурсу.

Крім цього, час від часу ми можемо збирати ваші персональні дані через інші форми на цьому Сайті, через електронне листування, а також за допомогою інших онлайн інструментів. Необхідні персональні дані будуть збиратися у мінімальному обсязі, виключно, щоб дозволити СМАРТ оперативно обробити ваш запит. При певних обставинах ми можемо зробити запит на додаткову інформацію, яка дозволить нам забезпечити найбільш прийнятну відповідь на ваш запит або прохання, або відправити вам додаткову інформацію у випадках, коли ви вказали, що хотіли б її отримати. У разі запиту додаткової особистої інформації, цей факт буде зафіксований, надання такої інформації є добровільним.

Ми не збираємо ваші чутливі персональні дані. Чутливі персональні дані включають дані, що стосуються расової або етнічної приналежності, політичних поглядів, релігійних або подібних їм переконань, членства в профспілці, фізичного чи психічного здоров'я або кримінальних правопорушень.

Метою збору ваших персональних данихє забезпечення можливості зв’язатися з вами, щоб надати вам персональну консультацію та/або надсилати вам маркетингові матеріали та/або надати вам можливість придбати певний товар на Сайті.

Ви можете надіслати запит СМАРТ з проханням надіслати вам ваші персональні дані у портативному форматі для подальшого їх використання на ваш розсуд. При цьому, якщо ви не бажаєте, щоб ваші персональні дані оброблялися СМАРТ у подальшому, ви можете надіслати повідомлення СМАРТ з проханням видалити персональні дані або обмежити їх обробку.

Ви можете надіслати запит з проханням надати інформацію про місцезнаходження та способи захисту ваших персональних даних, які використовуються СМАРТ.

Запити надсилаються за адресою: info@smart-it.com

Відповідь на запит буде надіслана на електронну адресу, зазначену у цій формі. Якщо ви бажаєте отримати відповідь на запит на іншу електронну адресу, будь-ласка, вкажіть це у тексті вашого запиту.

Ваш запит буде опрацьовано якнайшвидше, проте, не довше одного календарного місяця.

Технічна інформація

Під час відвідування цього Сайту ми можемо збирати технічну інформацію, яка сама по собі не може ідентифікувати вас за ім’ям. Ця інформація може включати, наприклад, вашу IP (Internet Protocol) адресу, які сторінки ви відвідуєте на цьому Сайті, інші сторінки, які ви відвідуєте в Інтернеті і який браузер ви використовували, щоб переглянути цей Сайт. Дана технічна інформація використовується з метою оцінки і підвищення ефективності Сайту, щоб допомогти діагностувати проблеми з нашим сервером, адмініструвати Cайт, щоб відстежити, звідки приходить трафік Cайту і визначити наших користувачів. Ми також можемо збирати іншу технічну інформацію через цей Сайт, таку як: активність використання Сайту і переваги, інакше відому як демографічні або профільні дані. В даний час ми не об'єднуємо дані, описані в цьому пункті, з вашою особистою інформацією, але залишаємо за собою право на таке об'єднання.

Чи використовуємо ми cookie-файли?

Ми можемо використовувати cookie-файли, щоб зберегти, а іноді відстежити інформацію про вас. Cookie-файли це невеликі файли даних, що надсилаються з веб-сервера в браузер або відповідне програмне забезпечення і зберігаються на жорсткому диску комп'ютера. Cookie-файли відстежують, де ви буваєте на Сайті і що ви дивитеся. Таким чином, cookie-файли дозволяють пов'язати ваше використання Сайту з вашими персональними даними. Багато інших сайтів використовують cookie-файли для аналогічних цілей.

Більшість браузерів можна налаштувати таким чином, щоб повідомляти вам, коли вам було відправлено cookie-файл і надавати можливість відмовитися від нього. Крім того, ваш Flash Player можна налаштувати таким чином, щоб відхилити або видалити flash-cookie. Відмова від cookie-файлів зазвичай не створює перешкод при використанні Сайту. Проте, відмова від cookie-файлів в деяких випадках може стати перешкодою або негативно вплинути на зображення або функціонування Сайту, або на його певні області або характеристики.

Чи використовуємо ми веб-жучки?

Ми можемо використовувати «веб-жучки» на цьому Сайті або під час нашого спілкування з вами, щоб підтвердити отримання та/або перегляд вами повідомлень. Зазвичай «веб-жучок» - однопіксельне прозоре зображення (хоча може бути і видиме зображення), розташоване на веб-сторінці або в електронному листі, що дозволяє перевірити перегляд і отримання веб-сторінки або електронного повідомлення.

Використання персональних даних

Ваші персональні дані буде використано в тих конкретних цілях, для яких вони були надані, за винятком випадків, коли ви вказали, що хотіли б отримати додаткову інформацію від СМАРТ. Під час запиту матеріалів або за наявності прохання зв'язатися з вами, вам може бути надана можливість отримувати від нас додаткову інформацію, що вас цікавить. Якщо ви виберете цю можливість, ми будемо використовувати ваші персональні дані для того, щоб в подальшому інформувати вас про наші продукти та/або послуги, які на нашу думку можуть бути вам цікаві. Ви завжди можете відмовитися від підписки на повідомлення від СМАРТ, натиснувши на посилання «скасувати підписку», яка з'являється у всіх повідомленнях.

Чи ділимося ми вашими персональними даними?

Ми не ділимося, не продаємо і не поширюємо персональні дані іншим особам,окрім як у випадку заповнення вами реєстраційної форми за посиланням: https://smart-cloud.net/register. У цьому випадку ми надаємо Ваші персональні, такі, як ім’я та прізвище, е-мейл, ім’я користувача в Microsoft для створення тенанта в Microsoft (ваш особистий кабінет), через який ви можете робити замовлення та контролювати придбані вами ліцензії Microsoft. При цьому, ви можете керувати вашими персональними даними, які знаходяться в  тенанті, змінюючи їх, підтримуючи їхню актуальність, чи видаляючи за власним бажанням.

Ми можемо розкрити, передати, продати або переуступити будь-яку описану вище інформацію, в тому числі особисту, третім особам, в результаті або в рамках підготовки до продажу, злиття, консолідації, змін в управлінні, переведення значних активів, реорганізації.

Ми можемо надавати персональні дані у відповідь на постанову суду або іншу законну вимогу. Ми також залишаємо за собою право повідомляти в правоохоронні органи про будь-яку діяльність, яку ми в розумних межах вважаємо незаконною, і розкривати будь-яку інформацію про вас, наскільки вважаємо за необхідне або доцільне для задоволення будь-якої  законодавчої норми або іншої законної вимоги, задля правильної роботи Сайту, захисту своїх прав, прав або безпеки наших користувачів, або у випадках, якщо ви залучені (або обґрунтовано підозрюєтеся в участі) в будь-яку незаконну або небезпечну діяльність, навіть без наявності повістки в суд і ордеру або судового наказу, ми можемо надати певні персональні дані, коли вважаємо, що така видача необхідна для захисту прав, власності та безпеки інших осіб і самих себе.

Згода на обробку даних

Надаючи будь-які персональні дані на Сайті, ви в повній мірі розумієте і однозначно надаєте свою згоду на передачу, обробку та зберігання таких даних в межах, допустимих в даній Політиці конфіденційності. Ви також надаєте згоду те, що ваші персональні дані будуть використовуватися таким чином, як описано у даній Політиці.

Ви підтверджуєте, що ви проінформовані про свої права як суб’єкта персональних даних, зокрема: право на доступ до персональних даних; право на виправлення персональних даних; право на передачу персональних даних; право на відмову від автоматизованого індивідуального прийняття рішень, включаючи створення профілю, а також право вимагати обмеження обробки персональних даних, право заперечити проти обробки персональних даних, та про те, що ваші персональні дані можуть бути видалені на ваш запит.  

Як ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних з певною метою?

Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних у будь-який час, надіславши письмовий запит з наступним змістом:

-        Ваше ім'я та прізвище, тобто ім'я та прізвище особи, яка надає свою згоду, адреса проживання та дата народження, тобто дані, які нам потрібно ідентифікувати;

-        Одержувач, в цьому випадку СМАРТ;

-        За запитом про відкликання вашої згоди ви повинні заявити, що не бажаєте подальшої обробки ваших особистих даних у певних цілях нашою компанією. Якщо ви хочете отримувати інформацію лише про вибрані товари або послуги, будь ласка, вкажіть деталі, які ви хочете отримати, і ми будемо раді надати вам це;

-        Ваш власноручний підпис.

Згода на обробку персональних даних може бути відкликана шляхом направлення електронного листа на адресу info@smart-it.com зі скан-копією письмового запиту на відкликання з інформацією, як зазначено вище.

Безпека

Безпека ваших персональних даних важлива для СМАРТ. СМАРТ вживає технічні та адміністративні (управлінські) заходи для забезпечення безпеки ваших персональних даних. Для захисту персональних даних від втрати, неправомірного використання, зміни та знищення були впроваджені загальноприйняті стандарти технічної та операційної безпеки. Однак, як вам відомо, ніяка передача даних через Інтернет не може бути цілком безпечною. Незважаючи на те, що ми завжди будемо докладати розумні зусилля для захисту ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати, що будь-яку інформацію, яку ви нам надаєте, можна убезпечити від несанкціонованого використання третьою стороною або проникнення. У випадку несанкціонованого доступу до ваших персональних даних, ви будете невідкладно проінформовані про це шляхом направлення листа на вашу електронну адресу, з вказанням обсягу таких персональних даних та ймовірних наслідків, до яких такий несанкціонований доступ може призвести. У випадку, якщо це вимагається законом, СМАРТ також проінформує компетентні уповноважені органи про такий несанкціонований доступ/втрату.

Будь ласка, будьте обережні, відправляючи персональні дані по електронній пошті. Електронна пошта зазвичай не вважається безпечним засобом передачі інформації.

Доступ і оновлення даних

Ми не можемо забезпечити актуальність і точність ваших персональних даних без вашої допомоги. У разі, якщо ваші  персональні дані більше не актуальні, будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб ми могли скоригувати інформацію.

При цьому, ми гарантуємо вам доступ до ваших персональних даних та можливість внести до них оновлення та/або зміни.

Треті особи

У нас немає контролю над тим, яку інформацію відслідковують або збирають треті особи через їхні сайти, посилання на які знаходяться на нашому Сайті, і ми не несемо відповідальності або зобов'язань за будь-яке відстеження і збір даних або іншу діяльність третіх осіб.

Юрисдикція 

Під час отримання доступу на Сайт ви погоджуєтеся з тим, що до всіх питань, що стосуються використання Сайту, буде застосовуватися законодавство України. Незважаючи на це, при необхідності, ми залишаємо за собою право на пред'явлення претензій/позовів в будь-якому суді або судах будь-якої країни проживання однієї зі сторін.

Європейська правова основа для даної Політики та рішення Європейської Комісії:

-        Хартія основних прав Європейського Союзу;

-        Регламент (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб стосовно обробки персональних даних та про вільне переміщення таких даних та скасування Директиви 95/46 / ES (Загальне положення про захист даних);

-        Рішення Комісії від 5 лютого 2010 р. Про стандартні договірні положення про передачу персональних даних обробникам, зареєстрованим у третіх країнах, згідно Директиви 95/46 / ЄС Європейського Парламенту та Ради.

Національна правова основа для даної Політики:

-        Конституція України та Закон України «Про захист персональних даних».

З ким ви можете зв'язатися, якщо виникли питання чи проблеми?

Ви можете повідомити про будь-які підозри щодо порушення безпеки, задати питання або поскаржитися на порушення конфіденційності, написавши нам: info@smart-it.com

Чи зміниться ця Політика конфіденційності?

Якщо в дану Політику конфіденційності будуть внесені будь-які зміни, ми повідомимо вам і розмістимо ці зміни тут. Зміни та доповнення до Політики конфіденційності вступають в силу після їх розміщення. Просимо періодично відвідувати цю сторінку, щоб знати, які зміни були внесені в нашу Політику конфіденційності.